Ibišević: Želim uživati u godinama koje dolaze

Radiosarajevo.ba
Ibišević: Želim uživati u godinama koje dolaze
Facebook / Hertha BSC / Vedad Ibišević
Vedad Ibišević u razgovoru za njemačke medije prisjetio se vremena kada je igrao u Stuttgartu, a pričao je i o svojoj karijeri kao i novom napadaču Davidu Selkeu koji je stigao u klub.

Na početku razgovora za službenu stranicu kluba, Ibišević je istakao da Herthu očekuje jako teška sezona jer zna kako je naporno igrati na tri fronta.

"Pred nama je teška sezona. Igrajući za Stuttgart osjetio sam kako je teško kad igraš na tri fronta, ali moramo ući sa stavom i truditi se u svim takmičenjima biti kvalitetan.", rekao je Ibišević, a nakon toga se nadovezao na svoju karijeru: "Svime sam zadovoljan i ni za čim što je prošlo ne žalim. Nije ponekad bilo lako, ali sam izgurao. Želim uživati u godinama koje dolaze."

Za kraj, Ibišević je odgovorio na pitanje o Davidu Selkeu, novom napadaču berlinske ekipe za kojeg je rekao da mora mnogo da uči.

"On još treba da uči. Kad sam bio mlad gledao sam na starije. Nisam uvijek bio sretan, ali bih sageo glavu i čekao priliku. Učinit ću sve da se David ovdje osjeća dobro. On ima veliki talenat, ali znamo da je bilo mnogo talenata koji nisu slušali, pa nisu ostvarili ni ono što se očekivalo."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije