I onda se kao čudimo što "plešemo" dva pretkola: Team building na bh. način

Radiosarajevo.ba
 I onda se kao čudimo što "plešemo" dva pretkola: Team building na bh. način
Foto: Instagram / Team building na bh. način

Bosna i Hercegovina je uz Crnu Goru (nezavisna od 2006. i ima 620.000 stanovnika) jedina zemlja koja nije imala svog predstavnika u grupnoj fazi nekog europskog takmičenja od zemalja koje su nastale raspadom Jugoslavije.

Crvena zvezda je uspjela dobiti i Liverpool. Prije svega par mjeseci. Isti onaj Liverpool koji je sinoć razbio Bayern u Minhenu ispraćen je sa stadiona Rajko Mitić s dva gola u svojoj mreži.

Dinamo večeras igra za (pazite sad) plasman u četvrtfinale Europske lige. Maribor je igrao u Ligi prvaka, pa čak i skopski Vardar je vidio grupnu fazu jednog europskog takmičenja.

Mi nažalost nismo još uvijek. Neki klubovi su, treba to reći, na dobrom putu, ali tužno je vidjeti fotografije na kojima profesionalni fudbaleri puše nargile. Još tužnije je što to ne skrivaju na društvenim mrežama i što je to za pohvalu. I sasvim je nebitno koji je fudbaler to objavio,  znamo da je nargila u trendu i da "je svi puše", ali neko bi ovim fudbalerima Zvijezde 09, bh. premijerligaša trebao objasniti koliko je ona štetna za njihova pluća.

A pluća su (neka poslušaju komentar utakmice Hrvatska - Australija Ivice Osima iz 2006. godine. Ima na YouTubeu), jako bitna u fudbalu. To bi vam otprilike bilo istao kao da profesionalni kuhari užurbano rade na tome da ostanu bez čula ukusa i mirisa. Pa vi izvolite, vaša karijera, vaš izbor.

Team building na bh. način - undefined

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije