I Copa90 objavio reportažu o Želji, Manijacima i obnovi Grbavice

N. K.
I Copa90 objavio reportažu o Želji, Manijacima i obnovi Grbavice
FK Željezničar / Grbavica
Željo, naime, pravi velike iskorake u reorganizaciji i stabilizaciji kluba

Copa90, stranica koju na Facebooku prati dva miliona ljudi, i čiji kanal na YouTubeu broji preko milion pretplatnika, dobro je poznato internet odredište za ljubitelje sporta.

Ovaj portal je u posljednjih godinu dana u dva navrata posjetio utakmice između Sarajeva i Željezničara, a jučer je na svom kanalu objavio najnoviji video o projektu Kupi stolicu za evropsku Grbavicu koju su pokrenuli navijači Željezničara, popularni Manijaci.

”Sjajan klub, sjajna priča. Nemaju novca pa obnavljaju Grbavicu s ljubavlju“, započinju svoju video priču ovi fanatični zaljubljenici u najpopularniju sporednu stvar na svijetu s Copa90.

”Već su primili donacije od igrača koji su odrasli u njihovoj akademiji kao što su Edin Džeko, Semir Štilić i Ibrahim Šehić”, dodaju u Copa90.

Podsjećamo, klub je pokrenuo veliku akciju koja dosad donijela sjajne rezultate.

Željo, naime, pravi velike iskorake u reorganizaciji i stabilizaciji kluba, a rekonstrukcija stadiona prvi je ozbiljan poduhvat čiji se rezultati već sada mogu vidjeti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije