Hrvatski mediji ismijali Hajrovića: Dinamovo pojačanje posramit će modne gurue

Radiosarajevo.ba
Hrvatski mediji ismijali Hajrovića: Dinamovo pojačanje posramit će modne gurue
Nakon objave da je Izet Hajrović novo pojačanje zagrebačkog Dinama, brojni hrvatski mediji iskoristili su priliku kako bi ismijali "modne ispade" bh. reprezentativca, koji je postao interesantan javnosti nakon fotografija u odjeći Louisa Vuittona.

Mediji iz susjedne zemlje naveli su kako samo prolazak na ljekarskom pregledu dijeli Hajrovića od Maksimira, ali i napomenuli da donedavni nogometaš Werdera iz Bremena, osim nogometa, obožava i modu.

Podsjetili su kako je upravo modnom kombinacijom Louisa Vuittona dokazao da je ljubitelj mode, ali je tom kombinacijom nasmijao brojne fanove u BiH, pa čak i Edina Džeku.

"...a moj Izete", napisao mu je Džeko, na što je Hajrović pitao: "Šta je, nije dobro ah?".

"Ponekad je s Vuittonom umjeren pa se ograniči samo na torbicu. Da, torbicu", navodi Index.

Također, mediji iz Hrvatske podsjetili su da Hajrović, osim Luisa Vuittona, voli i Guccijeve modne dodatke, poput remena.

I šalova, naravno. Samo nek se vidi logo. Ako se nešto recimo ne vidi, poput Rolexa, nogometaš se hashtagovima pobrine da svi znaju da je tu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije