Hajdukova objava oko čestitke Luki Modriću rastužit će mnoge fanove

Radiosarajevo.ba
Hajdukova objava oko čestitke Luki Modriću rastužit će mnoge fanove
Foto: EPA-EFE / Luka Modrić na izboru FIFA_e za najboljeg igrača svijeta
Dok se cijela Hrvatska veselila uspjehu Luke Modrića, splitski Hajduk, klub koji je bio prva ljubav najboljeg igrača svijeta 2018., zauzeo je čudan stav.

Nakon što su u ponedjeljak uvečer odmah nakon prijenosa svečane dodjele nagrada u Londonu gotovo svi hrvatski klubovi, Dinamo, Rijeka, Osijek, Inter, Lokomotiva, Gorica, Istra i Slaven Belupo, čestitaii Modriću, u Hajduku su procijenili da za to nema potrebe.

FIFA The Best 2018: Luka Modrić najbolji igrač svijeta 

I ne samo to, nego su u utorak, objasnili zašto su se ponijeli ovako:

"Polako, ali vrlo ozbiljno poprima apsurdnu, a bit ćemo toliko slobodni pa kazati i – smiješnu, konotaciju svaka situacija oko toga tko je kome, kako, zašto i zbog čega na nečemu čestitao ili možda nije.

Isto tako, sada već pa kronično forsirano potenciranje teze među najširom javnošću kako je HNK Hajduk nekome čestitao i na koji način na nekom rezultatu te na tome prikupljanje bilo kakvih poena, ovakvih ili onakvih, smatramo neprimjerenim pa i štetnim.

HNK Hajduk je čestitao i čestitat će svakom pojedincu ili grupi koji su na bilo koji način vezani uz Klub ili grad Split. Bilo kakvo trgovanje jeftinim poenima nas ne zanima. 

HNK Hajduk Split" 

Modriću su čestitali brojni uglednici i europski klubovi u kojima nije igrao, niti ima bilo kakve vezu s njima, a u Hajduku se čude što se Hrvatska čudi da proglašenje Modrića najboljim igračem svijeta njima ne znači ništa.

Modrić je kao junior bio na probi u Hajduku, procijenili su da ih ne zadovoljava, diplomatski su rekli “mali je dobar, ali nije za Ajduka”.

Kako su tad pogriješili u procjeni Luke Modrića nastavile su stizati greške za greškom.

Jedino se Hajduk prema Modriću ponio gore od Cristiana Ronalda, prenosi maxportal.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije