Igrače Crvene zvezde nazvao vodoinstalaterima pa stigao odgovor iz Beograda

Radiosarajevo.ba
Igrače Crvene zvezde nazvao vodoinstalaterima pa stigao odgovor iz Beograda
Printscreen / Stephen Warnock, nekadašnji igrač Liverpoola

U četvrtak uvečer širom svijeta je praćen žrijeb grupne faze Lige prvaka. U brojnim europskim studijima bili su gosti komentatori I brojni analitičari,a  burno je bilo u studiju britanskog Sky Sporta.

Stephen Warnock, nekadašnji igrač Liverpoola, tokom komentiranja uzeo je riječ i govorio o žrijebu B grupe u kojoj su Bayern, Tottenham, Olympiakos i Crvena Zvezda.

Raspored utakmica Lige prvaka: Zvezda na startu kod Bayerna, Dinamo domaćin Atalanti

"Ono što ćete sigurno dobiti kada gostujete tamo su jako, jako strastveni igrači", rekao je voditelj misleći na Beograd i stadion Marakanu.

Na to se Warnock nadovezao.

"Da, to je mjesto na kojem je neprijateljska atmosfera. Oni su (igrači, op. a.) također zaposleni na određeno vrijeme. Onda tek shvatite da su prošle godine igrali Ligu prvaka", pričao je Warnock dok su ga gosti gledali zbunjeno:

"Da, oni su zaposleni na određeno radno vrijeme!!! Puno je onih koji su igrali prošle godine, a koji su vodoinstalateri i slično. To je samo po sebi impresivno", naglasio je Warnock.

Vrlo brzo je stigao odgovor iz Zvezde:

''Ako tražiš posao, možeš nam biti šegrt'', poručili su mu.

Warnock je ubrzo shvatio da su njegove riječi postale hit na društvenim mrežama. Uspio se izviniti, ali je izvinjenje poslao na krivu adresu - na adresu Košarkaškog kluba Crvena zvezda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije