Golman Hajduka koji je postigao gol na meti Real Madrida

Radiosarajevo.ba
Golman Hajduka koji je postigao gol na meti Real Madrida
Foto: EPA / Karlo Letica
Karlo Letica koji je u posljednjem duelu Hajduka u Hrvatskoj nogometnoj ligi postigao pogodak za pobjedu "Bijelih" u susretu s Istrom na meti je madridskog Reala.

Ovu informaciju objavila je jučer madridska Marca, a Letica je nekoliko sati nakon što je vijest objavljena postigao pogodak za veliku pobjedu Hajduka. Splićani sada imaju svega šest bodova manje od ljutog rivala Dinama.

Letica je za Hajduk počeo braniti u decembru prošle godine i skupio je 11 nastupa u dresu Hajduka. Dijete je ekipe iz Splita, a u klub je došao davne 2008. godine. Od 2015. godine proveo je nekoliko sezona na posudbama u niželigašima, a za reprezentaciju Hrvatske do 19 godina upisao je 14 nastupa. Sada brani za Mladu reprezentaciju Hrvatske.

Dva centimetra je viši od dva metra, a čak i Zlatko Dalić selektor Hrvatske razmišlja o tome da ga povede na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije