Glasine s Otoka: Lulić bi se uskoro mogao preseliti u Englesku

Radiosarajevo.ba
Glasine s Otoka: Lulić bi se uskoro mogao preseliti u Englesku
Nakon što su to ranije učlinili Sead Kolašinac, Asmir Begović, Muhamed Bešić, Milan Đurić i Mario Vrančić, još jedan Zmaj uskoro bi mogao odseliti u Veliku Britaniju.

Prema pisanjima medija sa Otoka, riječ je o Senadu Luliću, bh. nogometašu koji trenutno, kao kapiten, nastupa u italijanskoj Seriji A za ekipu Lazia.

Tačnije, portal Newcastle Toons navodi kako bi Lulić uskoro mogao zaigrati za Newcastle United, kao veliko pojačanje na sredini terena.

"Lulić je za Lazio igra još od 2011. godine, a zvijezda je još i u svojoj zemlji i reprezentaciji BiH. Njegova vizija igre je odlična, driblinzi su mu praznik za oči, a poznat je po dobrim asistencijama, defanzivnom i ofanzivnom radu. Šut mu je razoran i ne boji ga se upotrijebiti, zbog čega je idealno pojačanje", navodi se u tekstu sa glasinama o novim pojačanjima.

Također, naglašeno je da odigrao mnogo utakmica u dresu Lazija, te da ima snagu i energiju da igra u jakoj ligi još nekoliko godina. Ove sezone je u 23 utakmice upisao dvije asistencije i postigao pogodak.

Osim Lulića, isti izvor kao moguće pojačanje spominje i Lassea Schönea.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije