Georgina Rodriguez "zbunjena" nakon Ronaldove želje da dobije dijete za Božić

Radiosarajevo.ba
Georgina Rodriguez "zbunjena" nakon Ronaldove želje da dobije dijete za Božić
Cristiano Ronaldo proglašen je po peti put u karijeri najboljim nogometašem svijeta u izboru uglednog francuskog magazina France Football.

Portugalac je na svečanosti u Parizu, tačnije u Eiffelovom tornju, primio petu Zlatnu loptu i po toj se brojci izjednačio sa svojim najvećim individualnim rivalom - Lionelem Messijem.

U razgovoru za magazin koji mu je dodijelio trofej Ronaldo je jasno dao do znanja.

"Ja sam najbolji nogometaš u historiji".

Na samoj dodjeli nagrade s Ronaldom je bila cijela njegova porodica, osim naravno troje nedavno rođene djece. Na pitanje voditelja programa Davida Ginole "šta želiš za Božić?" Ronaldo je ispalio i nasmijao okupljene uzvanike:

"Još jedno dijete! Šalim se".

Ginola je odmah pogledao njegovu djevojku Georginu Rodriguez, koja je negativno okretala glavu.

"Ona se ne slaže s tim", konstatirao je Ginola.

Zaključak Portugalca bio je taj da želi sedam Zlatnih lopti i sedmero djece. Sudeći prema izrazu lica njegove djevojke, ovaj drugi dio teško da bi se mogao dogoditi...

Podsjetimo, samo u 2017. godini Ronaldo je postao otac blizancima i nedavno djevojčici koju je rodila njegova djevojka. Blizance je na svijet donijela surogat majka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije