Francuska nogometna zvijezda Thierry Henry na odmoru u BiH

Radiosarajevo.ba
Francuska nogometna zvijezda Thierry Henry na odmoru u BiH
Foto: EPA-EFE / Thierry Henry i Sarajka Andrea Rajačić su zajedno skoro devet godina

Thierry Henry, francuska nogometna legenda, stigao je na kraći odmor u Bosnu i Hercegovinu.

Sada već bivši nogometaš Trikolora i donedavni trener Monaca, u bh. prijestonicu stigao je sa suprugom Andreom Rajačić, inače rođenom Sarajkom.

Ovu vijest potvrdio je za Radiosarajevo.ba bliski prijatelj profesora Nebojše Rajačića, Andreinog otac i čuvenog plastičnog hirurga.

”Znam da je Andrea stigla na Jahorinu na odmor, uostalom kako to čine i svake godine, uglavnom zimi. Professor Nebojša je tu već sedam dana, a danas su svi zajedno otišli na Jahorinu”, kazao je za naš portal prijatelj prof. Rajačića, koji nam je potvrdio i u kojem će hotelu na Jahorini Thierry i Andrea provesti kraći odmor. 

U svojoj bogatoj fudbalskoj karijeri, između ostalih, Thierry Henry je nosio dresove Monaca, Juventusa, Arsenala i Barcelone.

Sarajka Andrea Rajačić, kćerka je čuvenog plastičnog hirurga Nebojše Rajačića, koji već godinama s puno uspjeha radi i živi u Kuvajtu.

Profesor Rajačić je izdanak čuvene sarajevske škole hirurga koju je osnovao profesor Boriša Starović i iz koje je izašao, primjerice, i Milomir Ninković, šef klinike u Munchenu i stručnjak koji je operirao i pokojnog hrvatskog premijera Ivicu Račana.

Doktor Ninković je prije dvije sedmice u Munchenu operirao i doajena bh. glumišta Josipa Pejakovića.

Andrea i Thierry zajedno su od 2010. godine, a 2012. su dobili sina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije