Fonseca odabrao startnih 11: Džeko predvodi napad Rome protiv Intera

Radiosarajevo.ba
Fonseca odabrao startnih 11: Džeko predvodi napad Rome protiv Intera
Foto: EPA-EFE / Edin Džeko sa Romom ima ugovor do kraja 2020. godine

Edin Džeko posljednjih dana ima problema sa zdravljem, pošto se bori s gripom i visokom temperaturom, a zbog toga je upitan za večerašnji duel Intera i Rome na Meazzi.

Dijaman je propustio nekoliko treninga posljednjih dana upravo zbog toga, ali sada mediji u Italiji javljaju kako se oporavio, te kako bi večeras trebao početi utakmicu, prenosi Scsport.

Džekino zdravlje top tema u Italiji nakon propuštenih treninga

Edin Džeko, kapiten Rome i nogometne reprezentacije BiH, oporavlja se od gripe koja ga je udaljila sa treninga proteklih dana. Dijamant je propustio posljednja dva treninga Rome i tako zadao glavobolje Paolu Fonseci pred veliki derbi protiv Intera. Ipak, danas za navijače Vučice stižu nešto bolje vijesti pošto je bh.


Svakako su to odlične vijesti za Vučicu, koja nema baš adekvatnu zamjenu za Džeku, koji je definitivno najvažniji igrač ovog tima.

Također, u startnu postavu bi se trebao vratiti Henrikh Mkhitaryan, koji je posljednja dva mjeseca imao probleme s povredom, a prethodnog vikenda se vratio u pobjedi protiv Verone (1:3), gdje je u finišu ušao s klupe i postigao treći gol za Romu.

Sastav Fonsecine ekipe bi večeras trebao izgledati ovako:

Lopez, Spinazzola, Mancini, Smalling, Kolarov, Diawara, Veretout, Zaniolo, Pellegrini, Mkhitaryan i Džeko.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije