FK Velež objavio kada će u Vrapčićima zasijati reflektori

A. S.
FK Velež objavio kada će u Vrapčićima zasijati reflektori
Foto: Admir Kuburović / Spektakl na stadionu Vrapčići

Mostarski Velež uveliko radi na modernizaciji stadiona Rođeni u Vrapčićima.

Stadion Rođeni dobija reflektore: Početak radova na izgradnji stubova

"Sa velikim zadovoljstvom obavještavamo naše članove, navijače i prijatelje kluba da je donesena odluka o izvođaču radova na stubovima reflektorske rasvjete stadiona Rođeni", saopćeno je iz FK Velež Mostar. Rođeni su istaknuli kako su na današnjoj sjednici Upravnog odobra kluba razmatrane pristigle ponude za izvođenje navedenih radova.

“Obavještavamo naše članove, navijače i prijatelje kluba da je potpisan ugovor između Amitea d.o.o., kao glavnog izvođača radova na osvjetljenju stadiona Rođeni i firme Amiga d.o.o. Kraljevo, koja je isporučioc rasvjetnih stubova. Rok isporuke rasvjetnih stubova je 31.12.2019. godine”, navodi se u saopštenju na zvaničnoj stranici FK Velež.

Džemil Šoše, direktor FK Velež - undefined

Foto: FK Velež: Džemil Šoše, direktor FK Velež

Kontaktirali smo FK Velež, u potrazi za informacijom više, jer nas je zanimalo kada bi se neka utakmica Rođenih mogla odigrati pod svjetlošću reflektora. 

"Sve radimo u dogovoru sa Nogometnim savezom Bosne i Hercegovine. Nakon što budu postavljeni rasvjetni stubovi, za nekoliko mjeseci će sigurno zasijati reflektori na stadionu u Vrapčićima. Iskreno se nadam da ćemo barem neku od utakmica ove sezone u Premijer ligi odigrati u noćnom terminu pod reflektorima", kazao je Džemil Šoše za Radiosarajevo.ba.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije