FK Velež najavio Crvenu noć, cijena ulaznice 1.000 KM

Radiosarajevo.ba
FK Velež najavio Crvenu noć, cijena ulaznice 1.000 KM
Facebook / FK Velež najavio Crvenu noć, cijela ulaznice 1.000 KM

Upravni odbor Fudbalskog kluba Velež odlučio je i ove godine organizovati Crvenu noć.

Tradicija koja traje već dvadestak godina i služi druženju i zbližavanju ljudi kojima su Rođen u srcu, ali i promociji mostarskog kluba kao jednog od najvećih simbola grada i Hercegovine u cijelini, saopćeno je na zvaničnoj stranici premijerligaša.

"Bit će to prilika za bliže upoznavanje sa dostignućima kluba i sa planovima za bližu i dalju budućnost. U proteklih nekoliko godina FK Velež je doživio transformaciju od gotovo ugašenog kluba do današnje konsolidacije i stabilnosti, što sve jako veseli. Trebalo bi mnogo vremena i prostora da se nabroje svi projekti koji su u međuvremenu urađeni na poboljšanju infrastrukturnih, ali i ostalih segmenata kluba.

Međutim, kako zahtjevi NSBIH iz sezone u sezonu postaju veći pred Veležom su još mnogobrojne obaveze, kako na zadovoljavanju infrastrukturnih uslova tako i na organizacionom planu. Kad na sve ovo dodamo želju i težnju da mostarski klub igra zapaženu ulogu u domaćem prvenstvu, jasno je da je pred Rođenia još mnogo posla.

“Stoga vas ovim putem pozivamo da dođete i svojim prisustvom uveličate događaj te se kupovinom donatorske ulaznice direktno uključite u pomoć realizacije zacrtanih ciljeva. Cijena ulaznice je 1.000 KM”, saopšteno je iz Veleža.

Manifestacija će biti održana 25. oktobra u mostarskom restoranu Megamarkt sa početkom u 20 sati.

Uz muziku i večeru u ugodnom ambijentu restorana očekuju se i prigodni pokloni FK Velež.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije