FK Sloga želi dočekati FK Sarajevo na većem stadionu: U planu nova opcija

Radiosarajevo.ba
FK Sloga želi dočekati FK Sarajevo na većem stadionu: U planu nova opcija
Facebook / Meč polufinala Kupa Bosne i Hercegovine između Sloge Gornje Crnjelovo i Sarajeva neće se igrati na stadionu u Velikoj Obarskoj

Meč polufinala Kupa Bosne i Hercegovine između Sloge Gornje Crnjelovo i Sarajeva neće se igrati na stadionu u Velikoj Obarskoj, istakao je Dragan Mićić, trener OFK Sloga.

Prva reakcija iz FK Sarajevo nakon što su saznali rivala u borbi za finale Kupa BiH

U NSBiH izvučeni parovi polufinala Kupa BiH: Sarajevo saznalo protivnika

Voljom žrijeba odlučeno je da će se u polufinalu sastati Sloga i Sarajevo, a prvi susret će se, zbog većeg interesovanja, vjerovatno igrati u Bijeljini.

“Postoji mogućnost da u dogovoru sa čelnicima kluba, zbog velikog interesovanja, ovaj meč odigramo na Gradskom stadionu Bijeljini, a ne u Velikoj Obarskoj, gdje smo igrali do sada”, rekao je trener Mićić u razgovoru za Mondo i dodao:

Dat ćemo sve od sebe da pružimo što jači otpor i pokušamo na toj utakmici na našem terenu ostvariti povoljan rezultat, pa ćemo vidjeti šta će biti u revanšu”, poručio je Mićić.

Prvi susret igrat će se 3. aprila, a revanš je na Koševu sedam dana kasnije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije