FK Sarajevo odredio kranji rok za imenovanje novog trenera

Radiosarajevo.ba
FK Sarajevo odredio kranji rok za imenovanje novog trenera
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Press FK Sarajevo

U ponedjeljak, 16. decembra 2019. godine održan je sastanak rukovodstva FK Sarajevo na kojem je razgovarano i analizirano stanje i rad administracije kluba, te definisane slabe tačke na kojima se treba raditi u narednom periodu, potvrdio je kluba sa Koševa

Bomba s Koševa: Husref Musemić više nije trener FK Sarajevo!

“Rukovodstvo je analiziralo i stanje nakon smjene bivšeg šefa stručnog štaba, koja je klubu donijela ogroman javni pritisak. Naglašeno je da se vrednuje mišljenje navijača i simpatizera kluba uz zaključak da u ovom trenutku bilo kakve drastične promjene u menadžmentu kluba ne bi donijele dobre rezultate, jer klub se nalazi pred zadacima kao što su proces licenciranja, prelazni rok, izbor novog šefa stručnog štaba i pripreme za nastavak sezone 2019/20”, saopštili su iz Sarajeva.

Naglašeno da je rok za imenovanje novog šefa stručnog štaba 31.12.2019.

U narednom periodu rukovodstvo će nastaviti sa aktivnostima na polju unapređenja poslovanja kluba, a nakon završetka sezone, ponovo će se analizirati rad kluba kako bi se ustanovio konkretan pomak u proteklom periodu.

U toku narednog mjeseca biće održana i Skupština FK Sarajevo o kojoj će javnost biti dogledno informisana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije