FK Sarajevo: Igrači dobili nekoliko plata i otišli na pripreme

Radiosarajevo.ba
FK Sarajevo: Igrači dobili nekoliko plata i otišli na pripreme
Foto: FK Sarajevo / FK Sarajevo: Igrači dobili nekoliko plata i otišli na pripreme

Nogometaši Sarajeva nakon okončanja prve faze priprema u Trening centru Butmir večeras su u 20 sati otputovali u Sloveniju, gdje će obaviti završni dio priprema uoči utakmice prvog pretkola Lige prvaka protiv ekipe Celtica.

Sarajevo i Crvena zvezda saznali protivnike u Ligi prvaka

U Sloveniju su otputovali sljedeći igrači:

Kovačević, Dizdarević, Dupovac, Lazić, Kurdić, Šabanović, Mustafić, Hebibović, Hodžić, Šišić, Gavrić, Tatar, Velkoski, Ahmetović, Milanović, Rahmanović, Salčin, Handžić, Đokanović, Imamović, Hasanović, Dervišagić i Crnički.

Škotske nacionalne novine: Celtic u Sarajevu čeka zastrašujuća atmosfera

Nogometaši Sarajeva u četvrtak su trebali otputovati u Sloveniju, ali se to nije dogodilo, jer je zbog nepovjerenja banaka na relaciji Vijetnam – Bosna i Hercegovina, novčana sredstva poslana od strane većinskog vlasnika upravljačkih prava već određeni vremenski period nisu raspoloživa, odnosno ne mogu leći na klupski račun, što je rezultiralo kašnjenjem plata svim uposlenicima.

Kako saznajemo, prije 20 sati isplaćena su zaostala primanja u iznosu od nekoliko plata te je dogovorena dinamika isplate preostalog duga zbog čega su prihvatili odlazak na pripreme.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije