FK Čelik Zenica: Sarajevo je uputilo upit za korištenje stadiona na pogrešnu adresu

Radiosarajevo.ba
FK Čelik Zenica: Sarajevo je uputilo upit za korištenje stadiona na pogrešnu adresu
Wikipedia / FK Sarajevo domaći susret u Europi igra na Bilinom polju

Fudbalski klub Čelik iz Zenice oglasio se saopćenjem za javnost u kojem navodi kako je  Fudbalski klub Sarajevo upit za korištenje stadiona Bilino Polje poslao na pogrešnu adresu.

Saopćenje Fudbalskog kluba Čelik Zenica prenosimo u cjelosti:

"Usmeno smo obavijestili FK Sarajevo da su zahtjev za korištenje stadiona Bilino Polje trebali poslati na adresu NK Čelik, ulica Kulina Baba bb, a ne kako je učinjeno na adresu Grada Zenice. Naime, Grad Zenica jeste vlasnik stadiona, ali u narednih deset godina NK Čelik raspolaže stadionom Bilino Polje osim u slučaju odigravanja utakmica reprezentacije Bosne i Hercegovine kako je regulisano ugovorom. Podsjećamo, FK Sarajevo je za odigravanje domaće utakmice trećeg pretkola Evropske lige poslao upite FK Željezničar i Gradu Zenica za dostavljanje ponude o korištenju stadiona Grbavica i Bilino polje, kao i informacija o kapacitetu i tehničkim pojedinostima", navodi se u saopćenju FK Čelik.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije