Ermin Bičakčić strijelac u fantastičnoj utakmici i pobjedi Hoffenheima

Radiosarajevo.ba
Ermin Bičakčić strijelac u fantastičnoj utakmici i pobjedi Hoffenheima
/ Foto: TSG1899

Pet utakmica drugog kola njemačke Bundeslige odigrane su danas, a pogodak u trijumfu Hoffenheima postigao je reprezentativac Bosne i Hercegovine Ermin Bičakčić.

Hoffenheim je na svom terenu ugostio Werder iz Bremena, a ekipa iz Sinsheima upisala je pobjedu rezultatom 3:2 u fantastičnoj fudbalskoj utakmici.

Gosti su poveli u 42. minuti preko Flkruga i to je bio rezultat prvog poluvremena. Hoffenheim je izjednačio preko Bičakčkića u 54. minuti susreta, a samo pet minuta kasnije prednost domaćim donio je Bebou. U 81. minuti Osako je donio novo izjednačenje ekipi iz Bremena, a sva tri boda domaćim donio je Kaderabek u 87. minuti.

Freiburg je slavio na gostovanju kod Paderborna rezultatom 3:1, dok je Augsburg remizirao sa Union Berlinom 1:1. Apotekari iz Leverkusena slavili su kod Fortune u Dusseldorfu s 3:1, dok je Borussija iz Monchengladbacha upisala pobjedu kod Mainza rezultatom 3:1.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije