Engleska - Hrvatska: Mogu li Vatreni na prvo mjesto

Radiosarajevo.ba
Engleska - Hrvatska: Mogu li Vatreni na prvo mjesto
Foto: EPA-EFE / Hrvatska - Španija

Vatreni su pred najvećim izazovom nakon SP-a. U posljednjem kolu skupine u Ligi nacija hrvatska nogometna reprezentacija u 15 sati na Wembleyju igra protiv Engleske.

Nakon pobjede u polufinalu SP-a (2:1) i remija na praznoj Rujevici (0:0), bit će ovo treći dvoboj Hrvata i Engleza u zadnja četiri mjeseca. Jedni i drugi jedino pobjedom mogu osvojiti prvo mjesto (Španjolska 6 bodova, Engleska i Hrvatska po 4) tako da se na punom Wembleyju može očekivati napadačka igra.

Vatreni će igrati pred 90.000 gledalaca, jer ulaznice su rasprodane, Englezi nakon šoka iz Rusiji sanjaju revanš. Pobjeda u Londonu Hrvatskoj reprezentaciji znači prvo mjesto kojim bi izborila završni turnir i osigurala status nositelja u kvalifikacijama za EP.

Kladionica Mozzart pobjedu Engleske nagrađuje kvotom 2.00, dok se pobjeda Hrvatske plaća kvotom 4.25. Kvota na remi u ovom susretu je 3.65.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije