Edin Džeko na teren Olimpica izašao sa mališanom: Otkrivamo čiji je sin

A. S.
Edin Džeko na teren Olimpica izašao sa mališanom: Otkrivamo čiji je sin
Foto: Privatni album / Edin Džeko sa Edinom Ibričićem na terenu Olimpica

Utakmica između Rome i Juventusa je završena pobjedom tima nešeg Miralema Pjanića, koji su ranim golovima Demirela i Ronalda (penal) slavila sa 2:1.

U drugom dijelu Roma je smanjila preko Perottija (također penal), a naš Edin Džeko je prije toga pogodio stativu gola Stare dame,  

Roma potvrdila crne sumnje: Zaniolo mora na operaciju, propušta Euro

Nogometaš Rome Nicolo Zaniolo (20) pokidao je ukrštene ligamente koljena na utakmici protiv Juventusa, potvrdio je rimski klub nakon meča. Zaniolo se povrijedio prilikom sudara sa Adrienom Rabiotom i to nakon što je u slalomu nanizao nekoliko igrača Juventusa od svog do gostujućeg šesnaesterca.

Ljubitelji nogometa koji su imali priliku posmatrati duel u Rimu od prve minute putem malih ekrana, sigurno su primijetili kako naš Dijamant tokom izlaska na teren Olimoica razgovara sa mališanom.

Mnogi su se pitali o kome je riječ, jer su Džeko i dječak bili poprilično prisni, a na rastanku mališan je poljubio Dijamanta u obraz.

Edin Džeko sa Edinom Ibričićem na terenu Olimpica - undefined

Foto: Privatni album: Edin Džeko sa Edinom Ibričićem na terenu Olimpica

Uspjeli smo saznati da je riječ o Edinom imenjaku, Edinu Ibričiću, sinu našeg bivšeg reprezentativca Senijada Ibričića, velikom prijatelju Edina Džeke, s kojim ima prijateljske i poslovne veze (kod Splita imaju veliku vilu u Podstrani, op.a.).

"Da, moj Edin je izašao na teren sa Džekom", potvrdio je Senijad Ibričić za Radiosarajevo.ba.

Nešto ranije Ibričić se oglasio i na svom zvaničnom Facebook profilu. 

"Kad Edin Dzeko obraduje svoje kumče,to bude najbolji dan u životu", napisao je igrač Domžala. 

Pogledajte u galeriji kako su se dva Edina prošetala Olimpicom:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije