Nevjerovatna sebičnost Italijana: Džeko s pravom ljut na Florenzija

Radiosarajevo.ba
Nevjerovatna sebičnost Italijana: Džeko s pravom ljut na Florenzija
Kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko nije se uspio upisati u strijelce tokom sinoćnje utakmice AC Roma protiv Genove, a jedan od glavnih krivaca je, sudeći prema videu njegov saigrač Alesandro Florenzi.

Roma je pobijedila Genovu s 2:1 u meču 33. kola Serije A, a pred kraj utakmice domaći su imali veliku priliku da povećaju prednost. Florenzi je bio u prilici, a Džeko je bio potpuno sam nekoliko metara od njega.

Florenzi se ipak odlučio na udarac koji nije završio u golu, a lopta se odbila do Džeke kojeg je jedan od defanzivaca Genove spriječio da postigne gol.

Džeko je bio bijesan na svog saigrača jer ga nije uposlio u situaciji iz koje bi sigurno postigao gol, a njegova ljutnja trajala je i nakon posljednjeg sudijskog zvižduka. 

Džeko je ljutito izgledao dok se obraćao Florenzu, a kako ga ovaj nije htio slušati, Džeko je rekao: Idi u p**** materinu!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije