Džeko: Ovako više ne može, moramo se zapitati kuda dalje

Radiosarajevo.ba
Džeko: Ovako više ne može, moramo se zapitati kuda dalje
Foto: Armin Durgut/Pixsell / Edin Džeko

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je od reprezentacije Italije u kvalifikacijskoj utakmici za Evropsko prvenstvo 2020. godine koja je večeras odigrana na zeničkom Stadionu Bilino polje.

Rezultat na kraju meča glasio je 3:0 u korist Italijana.

BiH - Italija 0:3: Potop Zmajeva u Zenici i loša taktika Prosinečkog

Edin Džeko je nakon utakmice kazao:

"Ovako više ne može. Greške koje smo pravili ne smiju se nikom dešavati. Trebamo se zapitati kuda dalje. Mislim da večerašnji poraz nema ništa s fizičkom spremom, s obzirom da svi igraju prvenstva. Nije se ni moglo ništa više napraviti, prvo poluvrijeme nije bilo loše, ali šta da se radi", kazao je kapiten Džeko.

"Mi sve govorimo od utakmice do utakmice da će biti bolje, a ono na terenu smo sve gori i gori. Vidjet ćemo šta će biti u baražu Lige nacija", dodao je Džeko.

"Nadam se da imamo snage da izborimo kvalifikacije. Mi sve govorimo bit će bolje bite će bolje, ali mislim da treba da se i i grači zapitaju zašto ne igraju u svojim klubovima. Vidjet ćemo s kim ćemo igrati, možda nam je prednost što igramo kući, ali niko te neće pustiti da pobijediš", kazao je Džeko.

Podsjećamo, BiH je poražena od Italije večeras 3:0 u Zenici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije