Džeko sjajnom porukom obradovao sve Bosance i Hercegovce

Radiosarajevo.ba
Džeko sjajnom porukom obradovao sve Bosance i Hercegovce
Foto: Facebook / Edin Džeko

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko stigao je večeras oko 17:40 sati u kamp reprezentacije u Zenici, gdje ga je dočekao selektor Robert Prosinečki.

Povreda ga nije spriječila: Edin Džeko podržao Zmajeve u Zenici

Uoči ključnih utakmica za Bosnu i Hercegovinu

Džeko zbog povrede i operacije lica neće igrati naredna dva meča, u subotu protiv Finske u Zenici te u utorak protiv Grčke u Atini, ali je stigao kako bi svojim kolegama dao moralnu podršku pred odlučujuće mečeve, u kojima su obje pobjede imperativ za nacionalni tim.

"A ja, samo jednu domovinu imam", napisao je Džeko na svom Facebook profilu i ponovo oduševio cijelu naciju.

Večerašnjem su treningu prisustvovala i djeca Udruženja Pipol iz Tuzle, koja su se fotografirala s fudbalerima, a taj je važan trenutak za mališane uveličao i Džeko.

Zmajevi nastavili pripreme za susrete sa Finskom i Grčkom

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine nastavlja sa pripremama u Zenici za susrete s Finskom i Grčkom. Svi u bh. timu svjesni su da su pobjede imperativ za odlazak na Evropsko prvenstvo kroz kvalifikacije. Muhamed Bešić rekao je kako je atmosfera u ekipi uvijek dobra.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije