Džeko se oglasio nakon gola Milanu, Ibričić među prvima poslao komentar

Radiosarajevo.ba
Džeko se oglasio nakon gola Milanu, Ibričić među prvima poslao komentar
Foto: Instagram / Prosinečki, Ibričić i Džeko

Edin Džeko je sinoć novim golom u Seriji A razočarao navijače "svog" Milana. Rossoneri su prva ljubav Dijamanta, nakon FK Željezničar i s posebnim nabojem upravo igra susrete protiv ovoga kluba.

Tako je bilo i sinoć na Olimpicu, kada je u prvom dijelu naš kapiten postigao gol za vodstvo Rome od 1:0, što je u konačnici i donijelo trijumf Rimljanima od 2:1 (gol postigao i Nicola Zaniolo).

Nako nove pobjede Džeko se na svom Instagram profilu oglasio samo jednom rečenicom na italijanskom jeziku - Buongiorno (Dobro jutro, bos.). 

Dijamant zatresao mrežu Milana: Džeki ni zaštitna maska nije smetala

U Rimu na stadionu Olimpico u ovom trebnutku se igra utakmica između Rome i Milana. Pola sata prije kraja jednog od derbija Serie A Rimljani vode sa 2.1. Igračla se 38. minuta kada je Vučica izvodila korner s desne strane. U gužvi u kaznenom prostoru, najbolje se snašao naš Edin Džeko koji je majstorski glavom loptu poslao u mrežu Milana.

Ubrzo su uslijedili brojni komentari, a među prvima se javio Džekin veliki prijatelj i poslovni partner Senijad Ibričić.

Bivši Zmaj koji s velikim uspjehom igra u Sloveniji duži niz godina nakon odlaska iz Hajduka, također je Dijamantu odgovorio na italijanskom jeziku - Grande bomber, što u prevodu na bosanski znali - Veliki golgeter

Ibričić među prvima poslao komentar Džeki - undefined

Printscreen: Ibričić među prvima poslao komentar Džeki

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije