Džeko: Ne dobivam mnogo lopti i teško ću ponoviti prethodnu sezonu

Radiosarajevo.ba
Džeko: Ne dobivam mnogo lopti i teško ću ponoviti prethodnu sezonu
Facebook / Edin Džeko
Roma je sinoć u prvom kolu grupe C Lige prvaka remizirala s Atletico Madridom, bilo je 0:0.

Roma je ugostila Atletico na Olimpicu u okviru Grupe C, a golova u ovom susretu nije bilo iako nije nedostajalo šansi na obje strane.

Veliku šansu za domaće u prvom poluvremenu imali su Nainggolan i Džeko, no Oblakov gol je ostao zaključan.  Atletico je u drugom poluvremenu bio dosta bolji protivnik, no na kraju je bilo 0:0.

Naš napadač Edin Džeko se požalio kako će zbog sistema igre postizati manje golova nego prethodne sezone.  ''Da, sinoć smo vidjeli neke dobre stvari u prvih 60-70 minuta utakmice kao protiv Intera, ali tim poput našeg ne može igrati ovako u Ligi prvaka. Prethodne sezone sam dao mnogo golova, ali ove sezone pod trenerom Eusebijom di Francescom će biti malo teže'', rekao je Džeko.

''Ne dobivam mnogo lopti i s ovakvom situacijom bit će nemoguće ponoviti prethodnu sezonu. Prethodne sezone u ekipi su bili Totti i Salah koji su igrali blizu mene kao i Nainggolan dok je sada sistem igre drukčiji. Moramo imati strpljenja da rastemo zajedno''. dodao je on.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije