Džeko kao centralna figura Lige prvaka: U društvu Messija, Ronalda i Buffona...

Radiosarajevo.ba
Džeko kao centralna figura Lige prvaka: U društvu Messija, Ronalda i Buffona...
Na korak smo do četvrtfinala najelitnijeg nogometnog takmičenja u Europi, a Europska nogometna asocijacija (UEFA) objavila je i zvanične fotografije koje najavljuju spektakularne utakmice u završnici ovog takmičenja.

U tri derbija koji nas očekuju već ove sedmice, u utorak i srijedu, sigurno je da će za ljubitelje najvažnije sporedne stvari u BiH najzanimljivije utakmice biti one između Rome i Barcelone, te Juventusa i Real Madrida, budući da će u ovim utakmicama nastupati bh. reprezentativci Edin Džeko i Miralem Pjanić.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da se Džeko, na oficijelnoj prezentaciji četvrtfinalnih utakmica, našao kao centralna figura koja će predstavljati derbije ove faze takmičenja. Rame uz rame s Buffonom, Messijem i Cristianom Ronaldom on je predstavljen kao jedna od najvećih zvijezda četvrtfinala Lige prvaka.

Podsjećamo, u utorak od 20.45 sati ljubitelji nogometa imat će priliku gledati susrete između Juventusa i Real Madrida, te Seville i Bayerna, dok će u srijedu u istom terminu biti odigrani susreti Rome i Barcelone, te Liverpoola i Manchester Cityja.

dzeko_uefa_facebook_prtscr.jpg - undefined

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije