Duljević: Dobio sam nezgodan udarac, ali bit ću 100 posto spreman za finale

Radiosarajevo.ba
Duljević: Dobio sam nezgodan udarac, ali bit ću 100 posto spreman za finale
Fudbalski klub Sarajevo u srijedu će na stadionu Asim Ferhatović Hase u prvom susretu finala Kupa Bosne i Hercegovine dočekati Nogometni klub Široki Brijeg.

Bordo tim sprema se za završnicu sezone, a ekipa s Koševa jedina je koja je u igri za dva trofeja. Kapiten Sarajeva Haris Duljević vjeruje da Sarajevo već u srijedu može napraviti veliki korak ka osvajanju jednog trofeja. 

"Sigurno su velika očekivanja. Na nama je da damo maksimum, igramo jednu veliku utakmicu s obzirom na to da se radi o finalu Kupa Bosne i Hercegovine. Nadam se da ćemo doći do pozitivnog rezultata i da nećemo primiti gol na Koševu. Dat ćemo sve od sebe da osvojimo Kup", rekao je Duljević i nastavio:

"Atmosfera je nakon dva trijumfa dobra. Na nama je da tako nastavimo i nadam se pobjedi u srijedu. Mislim da sam u odličnoj formi, ali uvijek može bolje. Na meni je da dajem svoj maksimum kao i uvijek. Najbitnije je da ekipa pobjeđuje i nadam se da ćemo nastaviti tako do kraja", istakao je Duljević.

Kapiten Bordo tima očekuje veliku podršku u srijedu.

"Navijači su naš 12. igrač i želim ih pozvati da nas podrže i da dođemo do velikog trijumfa zajedno", rekao je Duljević.

Duljević je u susretu sa Slobodom zamijenjen zbog lakše povrede, ali će biti spreman za finalni susret.

"Dobio sam jedan nezgodan udarac, ali uspjeli smo to sanirati i nadam se da ću biti 100 posto spreman", istakao je Duljević.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije