"Došli su iz Reala po Robija, a on ti pred njima puši cigare..."

Radiosarajevo.ba
 "Došli su iz Reala po Robija, a on ti pred njima puši cigare..."
Foto: Radiosarajevo.ba / Robert Prosinečki
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine plasirala se sinoć u Ligu A UEFA-ine Lige nacija, a izabranici Roberta Prosinečkog do tog su uspjeha došli bez izgubljene utakmice.

Upisali su Zmajevi pobjede protiv Sjeverne Irske u Belfastu i Sarajevu, kao i reprezentacije Austrije u Zenici, a bod iz Beča bio je dovoljan da se osigura prvo mjesto u grupi. Veliki uspjeh za ovaj rezultat ima selektor Robert Prosinečki.

Prosinečki koji je omiljen u Beogradu i Crvenoj zvezdi uvijek je tema beogradskih medija, a o selektoru reprezentacije Bosne i Hercegovine i danima u Zvezdi govorio je Refik Šabanadžović. Prisjetio se popularni Šaban kada je po Robija došao veliki Real Madrid.

"Bio sam sa Robijem u Hajatu (beogradski hotel) kada su po njega došli čelnici Reala, a on ti pred njima puši cigare. Pušio je dvije-tri pakle dnevno i on ti nije bio profesionalac", istaknuo je Šabanadžović za Telegraf.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije