Dobre vijesti za Solskjaera: Zvijezda Uniteda spremna za veliki derbi

Anadolija
Dobre vijesti za Solskjaera: Zvijezda Uniteda spremna za veliki derbi
Facebook / Martial

Manchester United pod vodstvom Ole Gunnara Solskjaera igra jako loše ove sezone, ali jedan od razloga za takva izdanja je veliki broj povrijeđenih igrača i to prvotimaca. No, ove sedmice je konačno stigla dobra vijest za Solskjaera, a to je da je Anthony Martial koji je odlično otvorio sezonu, počeo da trenira i moguće je da će zaigrati u nedjelju protiv Liverpoola.

Martial je propustio osam utakmica zbog povrede koljena, nakon što je prethodno u tri susreta postigao dva gola. Francuski fudbaler je sjajnim igrama nagovijestio da će uspjeti nadomjestiti odlazak Romelua Lukakua i Alexisa Sancheza, ali ga je u tome spriječila povreda. No, ukoliko ne bude osjetio nikakve negativne reakcije tokom sedmice vjerovatno će biti u sastavu protiv “redsa“.

Liverpool na Old Trafford dolazi kao lider Premier lige Engleske sa svih osam pobjeda. S druge strane, slavni United ima devet bodova i nalazi se na 12. mjestu s dva boda iznad zone ispadanja.

Veliki derbi engleskog fudbala i devetog kola Premier lige igraće se u nedjelju na Old Traffordu s početkom u 17.30 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije