Dobra atmosfera u Atini: Navijači reprezentacije BiH krenuli na "Spyros Louis"

Radiosarajevo.ba
Dobra atmosfera u Atini: Navijači reprezentacije BiH krenuli na "Spyros Louis"
Foto: Screenshot / Počelo okupljanje bh. navijača u Atini

Navijači bh. nogometne reprezentacije počeli su se okupljati ispred stadiona “Panathinaikon”, a odakle će oko 19 sati, u korteu, krenuti prema stadionu “Spyros Louis” gdje naša selekcije igra jednu od najbitnijih utakmica kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Na ulicama Atine, primjetan je veliki broj policajaca koji će osiguravati večerašnji meč.

Slabi rezultati grčke reprezentacije smanjili su interes lokalnih navijača, pa će na tribinama impozantnog sportskog zdanja, kapaciteta 69.618 sjedećih mjesta, vjerovatno dominirati navijači BiH. Zmajeve će večeras (20:45 sati) na Olimpijskom stadionu u Atini, u osmoj kvalifikacionoj utakmici za Euro 2020., bodriti 400 navijača.

Svi naši navijači su dužni da kod sebe, prilikom ulaska na stadion, imaju svoje pasoše. Za navijače Bosne i Hercegovine rezervirani je sektori 19, čiji je kapacitet 1.713 mjesta.

“Grčka policija organizirat će pratnju za sva vozila bh. navijača koja se nađu u konvoju na stadion OAKA te ih nakon utakmice na isti način vratiti na početnu destinaciju”, saopćeno je, između ostalog, iz Nogometnog saveza BiH.

Pogledajte atmosferu među bh. navijačima u Atini.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije