Dječak vidio Messija na plaži, ono što je Leo napravio sve je oduševilo

Radiosarajevo.ba
Dječak vidio Messija na plaži, ono što je Leo napravio sve je oduševilo
Foto: Instagram / Leo Messi s porodicom na odmoru

Lionel Messi pobrinuo se da jedan sretni dječak doživi odmor života, tako što ga je pozvao da igra nogomet na plaži s njim tokom odmora na Karibima.

Argentinska zvijezda uživa na odmoru s Antonellom Roccuzzo u Antigvi i Barbudi, gdje je na plaži zaigrao nogomet s djecom. Jedan od sretnika kojeg je Messi pozvao da zaigra s njima bio je i 11-godišnjak iz sjevernog Londona.

Na snimci koja je objavljena krajem prošle sedmice vidi se Messi kako se lopta sa sinom Thiagom (6) i troje druge djece, uključujući plavokosog dječaka iz Engleske. Danas je otkriveno kako se dječak zove Mackenzie O'Neill.

messi_djecak_karibi_prtscr.JPG - undefined

Mladić je za argentinski sportski list Ole rekao kako je vidio Messija na plaži i počeo šutati loptu nedaleko od njega. Messijev otac Jorge tad mu je bacio loptu i pitao ga hoće li se igrati s njima.

"Igrali smo nogomet 45 minuta. Bilo je fantastično", rekao je uzbuđeni dječak.

messi_plaza_djeca_prtscr.JPG - undefined

Dječak je otkrio kako je i plivao s Messijem, koji ga je čak podignuo na ramena. S obzirom na to da Messi ne govori engleski, njegova žena je prevodila, no dječak iz Engleske rekao je kako mu je bilo dovoljno vidjeti argentinskog čarobnjaka.

"Igranjem s Leom u vodi je bilo jako zabavno. Ponašao se kao normalan tata. Shvatio sam i da Messi zaista uživa gledajući sina kako se igra s drugom djecom", kaže dječak. Dodao je kako su se Messi i njegova supruga oprostili s njim s velikim osmijehom na licu, piše Index.hr

"Nikad ih neću zaboraviti."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije