Šta je Edin Džeko slavio u Dubrovniku?

Radiosarajevo.ba
Šta je Edin Džeko slavio u Dubrovniku?
Facebook / Dijamant u Hrvatskoj: Šta je Edin Džeko slavio u Dubrovniku?

Edin Džeko još odmara u Hrvatskoj. Dok čeka realizaciju transfera u Inter iz Rome, naš Dijamant uživa u Dubrovniku. Sinoć je bio na petom rođendanu ugostiteljskog objekta “Barba”, čiji je vlasnik njegov partner i jedan od najpoznatijih dubrovačkih ugostitelja Miho Obradović.

"Pet godina straha, rada, truda, ali i ponosa. Ponosa jer smo drugačiji, jer smo uspjeli u projektu u koji smo krenuli tako davno, a tako nedavno. Hvala prije svega mojima Kate Obradović i Ines Obradović, ali i roditeljima, bez kojih ovoga ne bi bilo. Hvala i kumu Mariju Curiću koji je uvijek tu da probamo novu ideju. Hvala svima koji su vjerovali, ali i onima koji nisu jer su nam jednaka inspiracija bili", napisao je na svom Facebook profilu Obradović.

Dijamant u Hrvatskoj: Šta je Edin Džeko slavio u Dubrovniku? - undefined

Facebook: Dijamant u Hrvatskoj: Šta je Edin Džeko slavio u Dubrovniku?

Među zvanicima bili su i broljni prijatelji iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.  Na fotografiji se vidi bivši Zmaj Senijad Ibričić sa suprugom Anitom, Eldin Adilović, Armin Hadžić i njegova ljepša polovina manekenka Sarah Čerkez...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije