Dijamant još prije zore krenuo prema BiH: Objavljena fotografija prije leta

Radiosarajevo.ba
Dijamant još prije zore krenuo prema BiH: Objavljena fotografija prije leta
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Miralem Pjanić i Edin Džeko su zajedno došli na okupljanje uoči mečeva BiH sa Armenijom i Grčkom

Edin Džeko (33), kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, nije imao mnogo vremena da se naspava nakon što je sinoć odigrao derbi između Rome i Lazija (1:1), jer je već prije šest sati ujutro bio u avionu u Sarajevo. 

Prosinečki je pred okupljanje ostao bez Kvržića i Pirića koji su se povrijedili. 

Dijamant je letom Lufthanse preko Munchena u 12.15 sati stigao u Sarajevo, odakle će se nakon susreta sa porodicom, uputiti ka Zenici na okupljanje Zmajeva. 

Prosinečki objavio spisak za Lihtenštajn i Armeniju: Evo na koga računa

U 18 sati planiran je prvi trening u Trening centru Nogometnog saveza BiH u Zenici, gdje će se Zmajevi pripremati za kvalifikacione utakmice za Euro 2020 protiv Lihtenštajna (četvrtak) i Armenije (nedjelja).

Dijamant još prije zore krenuo prema BiH: Objavljena fotografija prije leta  - undefined

Instagram: Dijamant još prije zore krenuo prema BiH: Objavljena fotografija prije leta

Pred reprezentacijom BiH je težak posao do kraja kvalifikacija, jer se nakon četiri kola nalaze na četvrtom mjestu sa četiri osvojena boda.

Džeko trenutno ima 103 nastupa za reprezentaciju BiH, a u dresu Zmajeva je postigao 56 golova.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije