Diego Maradona: Šire se laži o mom zdravstvenom stanju

Radiosarajevo.ba
Diego Maradona: Šire se laži o mom zdravstvenom stanju
Foto: Twiiter/Instagram / Maradona
Fudbalska reprezentacija Argentine uspjela se plasirati u drugi krug na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a Diego Armando Maradona s mnogo strasti pratio je utakmice svoje reprezentacije na Mundijalu.

Nakon utakmice pojavila se informacija kako je Maradona ima zdravstvenih problema nakon utakmice s Nigerijom i pobjedničkog gola Marcosa Roja u 86. minuti susreta.

"Bio sam šokiran informacijama koje su se pojavila u medijima da su tu bila nosila Hitne pomoći. Ništa od toga nije se dogodilo. Svi smo bili zajedno, nismo mogli da vjerujemo kako su društvene mreže počele širiti laži. Živ sam i veoma se dobro brinem za svoje zdravlje", rekao je Maradona.

U toku utakmice jednom od najboljih igrača svijeta svih vremena savjetovali su da ode kući i utakmicu gleda u mirnijem ambijentu, a on savjet nije poslušao. Narednu utakmicu Argentina igra s Francuskom u Moskvi u nedjelju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije