Haos u Beogradu: Krvave glave, jednom navijaču Partizana se bore za život

Radiosarajevo.ba
Haos u Beogradu: Krvave glave, jednom navijaču Partizana se bore za život
Fudbalski klub Partizan večeras je na svom terenu u 156. vječitom derbiju ugostio gradskog rivala Fudbalski klub Crvena zvezda. Susret je završen bez pobjednika, rezultatom 1:1.

Na samom početku utakmice došlo je do nereda na tribini gdje se nalaze najvatreniji navijači Partizana. Prve informacije iz Beograda bile su kako je došlo do međusobne tuče navijača Partizana, a naknadno da je grupa navijača Crvene zvezde maskirana ušla među navijače Partizana. 

Krajem prvog poluvremena policija je iza gola Vladimira Stojkovića provela nekoliko golih navijača, a posljednje informacije ipak kažu da je riječ o dvije frakcije navijača Partizana. Grupa navijača koja je izgubila primat na tribini pokušala ga je povratiti, a potom je došlo do velikih nereda. 

Posljednje informacije iz Beograda kažu kako se jednom od navijača Partizana doktori bore za život. Do sada je hospitalizirano 20 učesnika tuče. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije