Ćiro opsovao HNS i poručio: Ne idem u Moskvu

Radiosarajevo.ba
Ćiro opsovao HNS i poručio: Ne idem u Moskvu
Foto: Arhiv/Radiosarajevo.ba / Miroslav Ćiro Blažević
Fudbalska reprezentacija Hrvatske u nedjelju će na stadionu Luzhniki u Moskvi igrati finale Svjetskog prvenstva protiv reprezetnacije Francuske u 17 sati.

Uoči finala Zlatko Dalić, selektor reprezentacije Hrvatske na utakmicu je pozvao generaciju koja je do dolaska ove ostvarila najveći reprezentativni fudbalski uspjeh u regionu. Vatreni iz 1998. dobili su poziv, a Miroslav Ćiro Blažević kojeg Dalić smatra svojim "nogometnim ocem", poručio je da neće putovati na Luzhniki.

"To je jako lijepa gesta Zlatka Dalića, ali je***ti savez u kojem Dalić mora davati takve ideje. Ja znam da me Šuker, koji je također moj sin, tamo ne želi vidjeti i ja mu ne želim doći pod noge", rekao je Ćiro za Index i dodao:

"Neću putovati u Moskvu, ali sam svim srcem uz reprezentaciju. Navijam za njih i vjerujem da možemo srušiti te Francuze i da ćemo biti svjetski prvaci", poručio je Ćiro.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije