Ćiro Blažević i Zlatko Dalić napravili show u Mostaru: Jel ti to mene ...?

Radiosarajevo.ba
Ćiro Blažević i Zlatko Dalić napravili show u Mostaru: Jel ti to mene ...?
Foto: Jabuka.tv / S promocije knjige Zlatka Dalića u Mostaru

Promocija knjige hrvatskog selektora Zlatka Dalića – “Rusija naših snova” održala se u Mostaru u srijedu navečer.

U predvečerje omiljeni selektor Vatrenih stigao je u Mostar, dočekao ga je velik broj novinara, poznatih ljudi i brojnih znatiželjnika koji su imali namjeru barem stisnuti ruku i fotografirati se sa čovjekom koji ih je učinio najsretnijima prošlo ljeto, piše Jabuka.

Na konferenciji za medije prije samog predstavljanja knjige, novinarima su se obratili autor knjige Zlatko Dalić, trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević i Josip Muselimović predsjednik Matice hrvatske, organizatora ovog događaja.

„Lijepi pozdrav svima vama, hvala Matici hrvatskoj, hvala Mostaru, s veseljem smo došli ovdje, da se na jedan mali način zahvalimo svima vama, cijelom Mostaru, cijeloj Hercegovini, cijeloj Bosni, koju ste pružali i koju uvijek pružate hrvatskoj reprezentaciji i zaista je danas lijepo i ugodno biti ovdje. Na kraju krajeva i ja sam tu proveo dvije i pol godine u Mostaru.

Ova knjiga će biti lijepi putokaz svim mlađim generacijama da vide da se može biti dobar i uspješan ako vjeruješ, ako radiš, ako si ponizan i ako si skroman.

I to je bilo ono najvažnije kao poruka svima, još jednom hvala Vam i družit ćemo se kasnije“, rekao je Dalić u svom uvodnom obraćanju.

S promocije knjige Zlatka Dalića u Mostaru - undefined

Foto: Jabuka.tv: S promocije knjige Zlatka Dalića u Mostaru

Trener svih trenera najprije je na konstataciju da je učenik nadmašio učitelja rekao: “Jel ti to mene za***avaš?!?!

„Sve vas srdačno pozdravljam, i mogu reći da sam uistinu sretan, nego i uzbuđen što sam danas tu. I uvjeren sam da ćete vi svi koji pratite sport znati prenijeti atmosferu svim onima koji vole sport, a ima ih ovdje jako puno. Kako reče moj Zlatko, bilo ih je koji su vjerno navijali, iščekivali veliki rezultat hrvatske reprezentacije. A ovaj čovjek je napravio i veći rezultat neko što smo očekivali. I da budem iskren, morate mi vjerovati, čovjek u ovoj dobi i da sam malo mlađi respektirao bih ono što je napravljeno. I to je uobičajena praksa da je učitelj sretan da ga je učenik nadmašio. Ovaj sin je anđeoski čovjek, đavao u stvari, on me je nadmašio i učinio me jako sretnim“, rekao je,  između ostalog, Ćiro Blažević.

Dalićeva knjiga o životnom uspjehu, mogla se kupiti po cijeni od 26 KM, a čitav prihod ide u humanitarne svrhe za zakladu “Srce vatreno”.

Uz Zlatka Dalića na promociji knjige bili su već spomenuti Miroslav Ćiro Blažević, Anton Samovojska, Blaž Slišković, Mario Zorko, Josip Muselimović, a očekivao se i dolazak selektora Bosne i Hercegovine Roberta Prosinečkog, koji na kraju, ipak, nije mogao doći.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije