Čelik u prodaju pustio 13.000 ulaznica, od toga 1.000 ide Hordama zla

Radiosarajevo.ba
Čelik u prodaju pustio 13.000 ulaznica, od toga 1.000 ide Hordama zla
Wikipedia / FK Sarajevo domaći susret u Europi igra na Bilinom polju

Zbog euforije koja je zavladala nakon dobrog ovosezonskog starta i trijumfa u 1. kolu BH Telecom  Premijer nogometne lige u gostima kod Širokog Brijega (1:0), zenički Čeliki sinoć je u prodaju pustio ulaznice za nedjeljni derbi utakmicu 2. kola na Bilinom polju protiv prvaka Sarajeva (20.30 sati).

"U prodaju smo pustili ukupno 13.000 ulaznica. Sjever će iz sigurnosnih razloga isključivo biti rezervisan za gostujuće navijače, kojima pripada 1.000 ulaznica po cijeni osam KM, a cijene za ostale tribine su: osam Zapad, šest Istok te četiri Jug, najavili su iz FK Čelik.

"Molimo navijače da što prije preuzmu ulaznice, da se u nedjelju, pred samu utakmicu, ne bi stvarala nepotrebna gužva", kazao je za generalni sekretar Čelika Ismar Huskić.

Pravo nastupa sada će imati i golman Čelika Bojan Pavlović, kojem je istekao ugovor sa Sarajevom te je sa Čelikom potpisao trogodišnji ugovor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije