Čecha uvrijedio komentar Bayer Leverkusena na Twitteru, odgovor Rome legendaran

Radiosarajevo.ba
Čecha uvrijedio komentar Bayer Leverkusena na Twitteru, odgovor Rome legendaran
Foto: Screenshot / Zanimljivo je na Twitteru
Twitter je "mjesto" na kojem se mogu pročitati izuzetno zanimljivi komentari. Na Twitteru komentarišu svi, poznati, predsjednici, fudbalski klubovi...

Jedan od najboljih Twitter računa u svijetu sporta bez ikakve sumnje je onaj Džekine Rome na engleskom jeziku.

Administrator koji uređuje Twitter profil Rimljana shvatio je da će uz nešto opuštenije i ne tako formalno vođenje Twitter profila "pokupiti" mnogo više simpatija, novih navijača i to mu zaista odlično polazi za rukom. Čini se da su istu stvar shvatili i u Bayer Leverkusenu, a nedavno smo imali zanimljivu situaciju na Twitteru.

Navijači Arsenala nezadovoljni su bili izvedbom Petra Čecha u susretu s Manchester Cityjem, a na jednu fotografiju sa Twitter računa Bayer Leverkusena odgovorili su: "Mi možda znamo jednog momka...", misleći na bivšeg golmana ekipe iz Leverkusena, a sada Arsenala - Bernda Lenoa.

To nije promaklo Čechu pa je održao lekciju Apotekarima o profesionalizmu, sportskom ponašanju, prenošenju pravih vrijednosti na mlađe i poručio kako mu je žao što ostali ne dijele iste vrijednosti. Nije se dugo čekalo na odgovor Apotekara. Poručili su kako nisu mislili ništa loše, kako se šala odnosila na želju da vide Bernda na golu i poželjeli njemu i Arsenalu sve najbolje. Pohvalili su i njegovu intervenciju kada je odbranio pokušaj Aguera.

Najbolji odgovor došao je ipak od admina Twitter profila AS Roma.

Uvjerite se i sami:

Zanimljivo je na Twitteru - undefined

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije