"Brdo smo para dali, bit će im neprijatno, pa da vidimo koliki je Vučić ped**"

Radiosarajevo.ba
"Brdo smo para dali, bit će im neprijatno, pa da vidimo koliki je Vučić ped**"
Anadolija / Aleksandar Vučić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da će po povratku iz New Yorka, gdje prisustvuje zasjedanju 74. Generalne skupštine Ujedinjenih nacija saopćiti precizne podatke sa koliko novca je država pomogla Fudbalske klubove Crvenu zvezdu i Partizan, javlja Sport Klub.

"Da ne bih ulazio u te odvratne priče gde državu koriste za pravdanje poraza ili veličanje uspeha, po povratku u Beograd lično ću izaći sa kompletnim ciframa. Brdo para smo dali i Partizanu i Zvezdu. Neka narod vidi ko je čiji ljubimac i koliki je Vučić ped**," rekao je Vučić i nastavio:

"Cifre ću izneti zbog pravih navijača Paritzana, i pravih navijača Zvezde, a ne zbog političkih aktivista da zaista znaju šta se dešava i koliko smo novca dali."

Vučić ne krije da je navijač Crvene zvezde, a osvrnuo se na skandiranja na derbiju odigranom u nedjelju na stadionu Partizana.

"To je važno da vide zašto sam ped**, a koliko bi trebalo nekima da dam da ne bih bio ped**", rekao je Vučić i dodao:

"Mnogima će biti neprijatno kad čuju i vide te podatke. Кad budu čuli koliko smo novca dali narod će reći šta ste im davali tolike pare."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije