Bordo tim protiv Čelika želi krunisati fantastičnu prvu polusezonu

Radiosarajevo.ba
Bordo tim protiv Čelika želi krunisati fantastičnu prvu polusezonu
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Sarajevo je rutinski pobijedilo Zvijzedu 09 na Koševu
Tri utakmice 19. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine bit će odigrane danas, a najzanimljivije bi trebalo biti na stadionu Asim Ferhatović Hase gdje će jesenji prvak Bosne i Hercegovine - Fudbalski klub Sarajevo dočekati Nogometni klub Čelik.

Zrinjski je jučer pobjedom protiv Krupe na stadionu Pod Bijelim brijegom smanjio zaostatak za Sarajevom na dva boda i Bordo tim će tražiti pobjedu kako bi na pauzu otišao sa velikih pet bodova viška.

"Posljednja utakmica u ovoj polusezoni i želimo se oprostiti pobjedom od navijača. Sigurno da smo kvalitetniji i u boljem položaju, ali respektujemo Čelik, imaju tri-četiri kvalitetna igrača koji su zaista kvalitetni. Mislim ipak da ne bi smjeli imati problema i nadamo se da ćemo se od navijača oprostiti pobjedom. Nedostajat će nam Šofranac, Stanojević, Hebibović i Hodžić", rekao je uoči ove utakmice Husref Musemić.

Sarajevo u susret s Čelikom ulazi kao veliki favorit, a kvota na trijumf Bordo tima u kladionici Mozzart na ovom susretu je 1.20, dok se pobjeda Čelika "plaća" kvotom 12.00. Kvota na remi u ovom susretu je 6.00.

Danas u 13 sati još igraju Sloboda i Mladost Doboj kod Kaknja, te Zvijezda i Tuzla City.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije