Blaž Slišković osuo paljbu na sudije: Neću šutjeti, makar me suspendirali

Radiosarajevo.ba
Blaž Slišković osuo paljbu na sudije: Neću šutjeti, makar me suspendirali
Blaž Slišković, trener Zrinjskog, teško je podnio šokantnu završnicu derbija protiv Željezničara, iako su njegovi puleni uspjeli spasiti bod u već izgubljenoj utakmici.

"Utakmica je bila veoma interesantna, po ovako teškom terenu čak bih rekao da je bila i lijepa. Bilo je nekoliko kvalitetnih akcija, šest pogodaka, gledaoci su mogli uživati. Vjerujem da je derbi opravdao očekivanja, Željezničar i dalje ima dva boda prednosti i mi ćemo pokušati da ih stignemo", rekao je Slišković da bi potom osuo paljbu na sudije:

"Ne mogu prešutjeti neke stvari, makar me iz isključili iz lige. Ne može peti sudija s 35 metara dosuditi penal glavnom sudiji ako je ovaj udaljen deset metara. Ne kažem da je to presudilo, ali to nije kvalitetna odluka, to nije odluka glavnog sudije. Ne može se to dešavati. Borit ću se protiv toga, makar me suspendirali", u oštrom tonu poručio je nekadašnji bh. selektor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije