Blamaža katalonskog medija: Pogledajte kako su objavili vijest da je Barca u finalu

Radiosarajevo.ba
Blamaža katalonskog medija: Pogledajte kako su objavili vijest da je Barca u finalu
Twitter / Lijepo je "prolazak" Barcelone prezentirala rječita voditeljica uz osmijeh

Katalonski portal i kanal Sport predmet je ismijavanja nakon što je Barcelona sinoć razbijena na Anfieldu (0:4) u duelu protiv Liverpoola u revanš susretu polufinala Lige prvaka.

Naime, Redse su svi otpisali, tako i oni, pa su unaprijed na društvenim mrežama zakazali video materijal u kojem objavljuju da je Barcelona u finalu Lige prvaka 1. juna u Madridu nakon što je izbacila Liverpool.

Jasno, video materijal je bio unaprijed pripremljen, zakazan na društvenim mrežama i očigledno niko nije stigao na vrijeme reagirati i spriječiti da ne dođe do ovakve greške.

Lijepo je prolazak Barcelone prezentirala rječita voditeljica uz osmijeh, međutim, od toga neće biti ništa.

Barcelona Anfield napustila bez Lea Messija, Argentinac dva sata bio na doping kontroli

Barcelona je doživjela potpuni brodolom u revanš susretu polufinala Lige prvaka protiv Liverpoola (0:4). Argentinski as i kapiten Barce Lionel Messi poslije utakmice morao se odazvati na testiranje na doping. Ostao je na kontroli dva sata. La cara de Leo Messi al pasar por la zona mixta de Anfield.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije