Bivši igrač Hajduka sadašnjem uz emoticon go**eta: Vrati se u Afriku

Radiosarajevo.ba
Bivši igrač Hajduka sadašnjem uz emoticon go**eta: Vrati se u Afriku
Foto: Screenshot / Instagram Story
Nogometni klub Hajduk poražen je jučer od Gorice na stadionu Poljud rezultatom 2:0, a utakmicu su obilježile nemile scene nakon utakmice.

Torcida je prijetila domaćim igračima batinama i gađala ih bakljama, a nakon utakmice s Instagram profila bivšeg fudbalera Hajduka Ante Vukušića stigla je poruka u Inbox tamnoputog sadašnjeg napadača - Ahmeda Saida.

"Vrati se u Afriku", napisao je Vukušić i još dodao emoticon go**eta uz poruku.

Nakon utakmice oglasio se na Instagramu i objavio screenshot poruke koju je dobio od Vukušića.

"Znam da nisam savršen! Ali ne mogu prihvatiti da netko u 2018. može izreći ovako nešto. Pogotovo moj kolega. Rasizam dolazi iz neznanja", napisao je Said.

Instagram Story - undefined

Vukušić se potom pravdao kako mu je neko hakirao profil.

Instagram Story - undefined

"Netko mi je hakirao profil i poslao tu gnjusnu poruku. Ovo mi se dogodilo već drugi put u posljednjih dvadesetak dana. U karijeri sam igrao s mnogim tamnoputim igračima i s puno njih sam ostao dobar prijatelj. Ali, neovisno o tome, nisam tako odgojen i nisam takav čovjek da bih ikome to napisao", rekao je Vukušić za Slobodnu Dalmaciju i potvrdio da je poruka poslana s njegovog profila:

"Nažalost, tako je. Ali kao što sam rekao, netko mi je hakirao profil i poslao tu poruku. Ja sam se Saidu javio i ispričao se, iako s tom porukom nemam veze. Profil na Instagramu imam samo zbog kontakta s prijateljima s kojima sam igrao vani, Saida uopće ne pratim. Inače, netko je napravio moje profile i na ostalim društvenim mrežama, ja s njima nemam ništa. Kada se vidimo rado ću sa Saidom popiti piće ili otići na ručak, a taj koji je napisao tu poruku u moje ime može se sramiti", napisao je Vukušić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije