Begović otkazao Beč: Stigao se družiti s jednom od najvećih svjetskih zvijezda

Radiosarajevo.ba
Begović otkazao Beč: Stigao se družiti s jednom od najvećih svjetskih zvijezda
Arhiv / Asmir Begović

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra (četvrtak) igra susret Lige nacija protiv Austrije u Beču, a tokom vikenda svoj izostanak je opravdao golman Bournemoutha Asmir Begović, koji je otkazao nastup zbog povrede palca. 

Begović je pauzu između dva kola iskoristio da ode do Londona, gdje je u toku završni ATP Masters osmorice najboljih, na kojem igraju i dva tenisera iz regiona, srbijanski teniser Novak Đoković i Međugorac Marin Čilić.

Čuvar mreže Zmajeva je sinoć došao u London da bi bio podrška i Rogeru Federeru, s kojim se slikao prije meča i fotku objavio na Twitteru. 

Naš golman je bio talisman Švicarcu, koji je izgubio susret prvog kola od Japanca Kei Nishikorija, ali je uspio sinoć nadigrati Austrijanca Dominica Thiema (6:2, 6:3) i tako ostati u utrci za plasman u polufinale.

Da je Begović zvijezda pokazao je i kadar s meča, kada je naš teniser bio u gro planu kamermana, što potvrđuje i ova fotografija. 

Begović u Londonu: Podrška federeru - undefined

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije