Başakşehir propustio da bude lider: Pogledajte gol Višće protiv Karabükspora

Radiosarajevo.ba
Başakşehir propustio da bude lider: Pogledajte gol Višće protiv Karabükspora
/ Foto: Istanbul Başakşehir
Fudbaleri Istanbul Başakşehira propustili su veliku šansu da preuzmu prvo mjesto na tabeli nakon što su u meču 25. kola turske Super lige na svom terenu igrali neriješeno 3:3 s Karabüksporom.

Na stadionu Fatih Terim viđena je sjajna utakmica s dosta golova preokreta. Başakşehir je poveo preko Madureire u 16. minutu, da bi gosti poravnali s bijele tačke golom Ukrajinca Seleznjova.

Na početku drugog poluvremena Karabükspor dolazi u vodstvo golom još jednog Ukrajinca – Blizničenka (48), no samo dva minuta kasnije Edin Višća je izjednačio na 2:2. 

Kada je, na asistenciju Višće,  slavni Emmanuel Adebayor u 59. minuti doveo Başakşehir u vodstvo činilo se da će tim iz Istanbula zabilježiti 16. pobjedu u sezoni i preuzeti lidersku poziciju na tabeli.

Od 73. minuta u timu Karabükspora zaigrao je Ermin Zec. a Rumun Paul Papp pogodio je 13 minuta prije kraja za konačnih 3:3.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije