Barbarez objavio sliku sa Spahićem: Povlačenje nije opcija

0
Radiosarajevo.ba
Barbarez objavio sliku sa Spahićem: Povlačenje nije opcija
Foto: Prtscr/Instagram / Barbarez i Spahić

Kandidat za selektora Zmajeva Sergej Barbarez, na društvenoj mreži Instagram postavio je fotografiju s Emirom Spahićem uz vrlo emotivan opis prema bivšem saigraču, a danas članu Stručne komisije NS BiH za izbor novog selektora.

Barbarez je fotografiju postavio sinoć, uz snažnu i emotivnu poruku za bivšeg saigrača.

"Ubijeđenost u nekoga nešto je jača od bratstva”, napisao je na Instagramu.

Barbarez je na slici ispod u tagovima, između ostalog, napisao: "Povlačenje nije opcija", "Idemo ludo, idemo jako", podsjećajući javnost na zajedničke igre za državni dres.

Podsjećamo, Barbarez je  jedan od najozbiljnijih kandidata za selektora Zmajeva i upravo je od Spahića dobio podršku da preuzme klupu naše reprezentacije.

Drugi član Stručne komisije NS BiH za izbor selektora Zmajeva - Zvjezdan Misimović, predložio je bugarskog trenera Ivayla Peteva.

Na sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine koja je održana u ponedjeljak, nije odlučeno ko će biti novi selektor reprezentacije pa ćemo u 2021. godinu ući bez prvog čovjeka stručnog štaba Zmajeva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije