Bajraktarević za RSA: Igrači me zovu i kažu da su bosi i goli istrčali na ulicu

A. S.
Bajraktarević za RSA: Igrači me zovu i kažu da su bosi i goli istrčali na ulicu
Foto: Privatni album / Semir Bajraktarević, novi član albanskog Flamurtarija

Prije pet dana sam se vratio iz Albanije, ali jutros se osjećam kao da sam još u toj zemlji. Čim sam se probudio, saznao sam za razorni zemljotres koji je pogodio Durres (Drač). Zvao sam svoje saigrače, kažu da su svi dobro. No, narod je bio preplašen jer se iz sata u sat treslo tlo. i Sada me zoivu i šalju fotografije. Užasno je sve. Velika tragedija. 

To za Radiosarajevo.ba kaže Semir Bajraktarević, novi član albanskog Flamurtarija, koji je samo zbog pause u šampionatu napustio svoj klub I stigao u Bosnu i Hercegovinu.

Bajraktarević je prije igrao za Maccabi Ahi Nazareth, nakon čega je potpisao za Flamurtari. Karijeru u našoj zemlji gradio je u Sarajevu, Čeliku i Slobodi, da bi se onda zaputio u Izrael gdje je nosio dresove dva Hapoela (Petah Tikva i Hadera), Ironi Neshera i Maccabi Nazaretha.

Semir Bajraktarević, novi član albanskog Flamurtarija - undefined

Foto: Privatni album: Semir Bajraktarević, novi član albanskog Flamurtarija

„Kažu mi igrači da su glavom bez obzir istrčavali su na ulicu goli i bosi iz svojih kreveta. Zaista je bilo strašno“, nastavlja priču Bajraktarević.

On kaže da je bio svjedok strašnog zemljotresa u Albaniji i prije dvije sedmice.

„Strašno je bilo i onda, a mogu misliti sada. No, i u Sarajevu me dočekao potres, ali srećom dosta manji. Ovo je sve opomena“, kaže Bajraktarević za Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije