Aničić ponovo zablistao: Sjajni mladi Zmaj zatresao mrežu APOEL-a

Radiosarajevo.ba
Aničić ponovo zablistao: Sjajni mladi Zmaj zatresao mrežu APOEL-a
Peto kolo Europa lige na programu je večeras i kroz sjajne 24 utakmice imat ćemo priliku da uživamo u zaista dobrom nogometu na terenima diljem Starog kontinenta.

U ranijem terminu od 17 sati igraju se četiri utakmice i nekoliko bh. reprezentativaca je upisalo nastupe za svoj tim u ovim utakmicama. No, najbolji među njima trenutno je Marin Aničić, mladi bh. igrač, koji je Astani u utakmici protiv APOEL-a donio veoma važno izjednačenje.

Nakon što je Apoel poveo u 31. minut, golom Efrema, činilo se da će ovo biti još jedna rutinska utakmica za lidera grupe B, koji je do sada izgubio samo jednu utakmicu. Ipak, da tako ne bude potrudio se mladi Aničić, koji je postigao pogodak u 59. minuti, učinvši utakmicu dodatno zanimljivom.

Dobroj igri Astane kumovao je i crveni karton koji je zaradio Astiz u redovima APOEL-a u prvom poluvremenu, a sami procijenite majstoriju Aničića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije