Amar Osim: Ne mogu ja prirediti striptiz da bi privukao publiku

Radiosarajevo.ba
Amar Osim: Ne mogu ja prirediti striptiz da bi privukao publiku
Foto: Admir Kuburović / Press konferencija Željezničara

Fudbalski klub Željezničar će u okviru 30. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekati Mladost iz Doboja kod Kaknja, a tim povodom danas je održana konferencija za medije na kojoj su se prisutnim predstavnicima medija obratili šef struke, Amar Osim i prvotimac, Srđan Stanić.

"Definitivno gledajući raspored možemo se nadati da ćemo nakon ovog kola biti u povoljnijoj poziciji jer naši konkurenti gostuju i imaju teže utakmice od nas. Probaćemo nešto izvući, ali taj dio posla koji će nam preostati neće biti lagan s obzirom na kvalitet protivnika. Ako se prisjetimo prošle utakmice, sve će vam biti jasno. Dva i po mjeseca smo u grču, a ukoliko nam konkurenti kiksaju u subotu, u nedjelju bi naši igrači trebali ući znatno opuštenije u utakmicu. Moramo biti sto posto skoncentrisani i motivisani kako bi ostvarili pobjedu u duelu sa Mladosti iz Doboja kod Kaknja", kazao je Osim, a potom odgovorio na pitanje u vezi s sniženim cijenama ulaznica:

"To je bila moja inicijativa, smatramo da je malo publike na stadionu, ne samo kod nas nego kod sviju je prisutna apatija i nezainteresovanost. Smatramo da cijene karata nisu opravdane u ovom trenutku. Okej Željo, okej klub, ali dok si ti na nekom nivou kada se boriš za trofeje, ali šta sada. Mi se ne borimo ni za šta, a cijene karata osam i deset KM. Meni je bilo logično reći na taj način publici da očekuješ njihovu podršku. Ne mislim da će biti 15.000 ljudi, ali čisto ljudski je da u posljednje dvije utakmice igramo pred većim brojem navijača jer nam je njihova podrška veoma potrebna. Ne mogu ja prirediti publici neki striptiz da bi ih privukao", poručio je Osim.

Utakmica se igra u nedjelju u 20 sati. Prodaja ulaznica počinje na dan utakmice u 10 sati, po cijenama od:

Jug – 2 KM
Sjever – 4 KM
Istok – 5 KM
Zapad – 10 KM
Ulaz za djecu i žene je besplatan

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije